Μαμαμάνατζερς

Μαμαμάνατζερς

Μαμάδες και κόρες δουλεύουν πολλές φορές μαζί. Για καλό σκοπό εν τέλει;

Αν οι δικές σας μητέρες βρίσκονται στην καθημερινότητα σας για σας μιλάνε να για ηθική, να σας μαθαίνουν να φτιάχνετε γεμιστά και να σας ετοιμάζουν την προίκα με σετ κατσαρόλες, τότε μπορείτε να μη διαβάσετε το άρθρο αυτό γιατί οι μαμάδες που ακολουθούν κάνουν όλα όσα δεν θα ενέκριναν οι δικές σας μαμάδες.

Madonna
H γνωστή αοιδός συνεργάζεται με την κόρη της Λούρδη στη σειρά ρούχων που εμπνέεται η μικρή φασιονέτα. Και, ναι, η δεκατετράχρονη σχεδιάστρια έχει και αυτή σα βασική αρχή της αισθητικής της την πρόκληση. Ακριβώς, όπως, και η μαμά της τριάντα χρόνια. Λέτε να είναι γονιδιακή;

Dina Lohan
Η μαμά της Lindsay δεν φημίζεται για την πετυχημένη ανατροφή της Lindsay. Ναρκωτικά, ποτά, κλοπές και πολλές επισκέψεις στα δικαστήρια και την αποτοξίνωση μάλλον κάνουν τη μαμά Dina να σκέφτεται ότι κακώς στέρησε την παιδική ηλικία από την κόρη της ως μάνατζερ της νεαρής ηθοποιού. Το πλοίο έχει σαλπάρει, βέβαια.

Lynne Spears
Η μαμά της Britney διατηρεί τόσο κακές σχέσεις με την κόρη της όσο και οι υπέρβαροι για με τις θερμίδες. Ως μάνατζερ της νεαράς τότε Britney και πολύ πριν η ίδια η κόρη της την απολύσει η Lynne έβλεπε την ανήλικη κόρη της να παρασύρεται σε όλες τις καταχρήσεις και τους πειρασμούς της διασημότητας και αντί να επέμβει, αποφάσισε μετά από χρόνια να γράψει ένα βιβλίο για να πλουτίσει εις βάρος της κόρης της. Όχι, ακριβώς, πρότυπο μητέρας.

Ivanna Trump
Ένα προκομμένο κορίτσι όπως η Ivanka Trump δεν μπορεί να γαλουχήθηκε με τις αρχές του εταιρικού κόσμου, του χρηματιστηρίου και του real estating μόνο από το μπαμπά Donald. Ήταν η μαμά Ivanna που της έμαθε, όλα όσα σήμερα κάνουν αυτή τη νεαρά μία σιδηρά κυρία του επιχειρηματικού κόσμου. Έχει και την ίδια στόφα pop star με τη μαμά της, η Νεοϋορκέζα κοσμική.

Tina Knowles
Η μαμά της Beyonce είναι μία θεοσεβούμενη γυναίκα που μεγάλωσε την κόρη της αρχές και ηθική. Τουλάχιστον, έτσι, μας έχει πείσει η πρώην στυλίστρια των Destiny's Child και συνιδιοκτήτρια του fashion house που διατηρεί μαζί με την κόρη της. Δεν ξέρουμε αν η Beyonce έχει παραστρατήσει στην προσωπική της, αλλά ο δημόσιος βίος της είναι άμεμπτος και καθαρός. Πολλά μπράβο στη μαμά Tina.