Ένα βιβλίο αναμένεται να «γεννήσει» εφιάλτες στο Παλάτι

Ερμιόνη Σαρρή
Ένα βιβλίο αναμένεται να «γεννήσει» εφιάλτες στο Παλάτι

Τι θέση λες να πάρει η Middleton σε όλα αυτά;

Αυτή η περίοδος θα λέγαμε πως είναι αρκετά ήρεμη για τα μέλη του Παλατιού καθώς η μπόρα, μετά τα ξέφρενα πάρτι του πρίγκιπα William στις Άλπεις, πέρασε. Μπορεί να άγγιξε για λίγο την ψυχολογία της Kate Middleton αλλά όλα τώρα πια κυλούν ομαλά. Έτσι βέβαια θέλουμε να πιστεύουμε.

Οι επόμενοι μήνες βέβαια δε θα έχουν μόνο χαρές (δες γάμος Pippa Middleton) αλλά και πολλές γκρίνιες και στεναχώριες. Βλέπεις η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη συγγραφή και έκδοση ενός βιβλίου το οποίο και θα φέρει μπελάδες στη διάσημη αδερφή της. Ο τίτλος θα είναι ο εξής: The Diary of Princess Pushy's Sister.

Η 52χρονη Grant κινείται με αναπηρικό καροτσάκι και όπως η ίδια δήλωσε, ευελπιστεί πως όταν η Meghan μεγαλώσει θα καταλάβει όλα αυτά που θα γράφονται στο βιβλίο. Κάποια θα της αρέσουν και κάποια όχι.

mghan markle and harry date

Επίσης, στο ίδιο βιβλίο η Grant αναφέρει πως είχε να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια με τη μητέρα της μέχρι που μαθεύτηκε πως η Meghan είναι το κορίτσι του πρίγκιπα William. Τότε εκείνη (δηλαδή η πρώτη σύζυγος του πατέρα της Meghan) προσπάθησε να ¨κερδίσει¨ το κατιτίς της από αυτή τη σχέση.

Πηγές του περιοδικού Dailystar αναφέρουν πως η ηθοποιός είναι αρκετά αγχωμένη με την έκδοση του βιβλίου της αδερφής της. Δυστυχώς, δεν μπορεί να το εμποδίσει καθώς όπως έχει ακουστεί από τον πρώην σύζυγο της Grant, οι δύο αδερφές έχουν να μιλήσουν πάνω από 9 χρόνια.

Καταλαβαίνεις, πως το Παλάτι δε θα διαβάσει μετά χαράς όλα όσα θα γράφονται για την Meghan.