Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το πιο όμορφο κορίτσι που μπορείς να δεις στην παραλία

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το πιο όμορφο κορίτσι που μπορείς να δεις στην παραλία

Και δεν γίνεται να διαφωνήσεις

Τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Μπόμπα έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και από τότε που πήγε στον Άγιο Δομήνικο για να είναι κοντά στον σύντροφο της δεν χάνει στιγμή να μας βομβαρδίζει με βίντεο και φωτογραφίες.

Βέβαια το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, θα ήταν απλά να την απολαμβάνουμε, όμως δεν γίνεται να μένουμε αμέτοχες στη θέα αυτού το εκπληκτικού σώματος. Και μπορεί χθες να μας έδωσε μία ιδέα για το πως είναι με το μαγιό της –μιας και φορούσε και σορτς- σήμερα όμως η φωτογραφία της ήταν απλά μαγευτική.

Σίγουρα το να σχολιάσουμε το κορμί της είναι κάτι τελείως περιττό, γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που ίσως καταφέρεις να πεις όταν τη δεις είναι κάποιο φωνήεν «ααα, οοο» κ.ο.κ. Δεν μπορούμε όμως και να μην πούμε πως το γλυκό κορίτσι και μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, είναι το πιο όμορφο και γλυκό κορίτσι που μπορείς να δεις στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/

Φορώντας το ολόσωμο (και απίστευτα τέλειο) μαγιό της η Χριστίνα κάθισε στο γρασίδι του ξενοδοχείου όπου διαμένει στον Άγιο Δομήνικο κι έκανε ασκήσεις γιόγκα. Φάνηκε να έχει μία κάποια επικοινωνία με τον θεό ήλιο και αναρωτιόμαστε τα κόλπα αυτά της τα έμαθε ο Γιώργος Χρανιώτης;