Η Kim Kardashian και ο Kanye West θα αποκτήσουν δίδυμα!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kim Kardashian και ο Kanye West θα αποκτήσουν δίδυμα!

Εδώ και μερικές εβδομάδες συζητιέται πολύ έντονα πως η Kim Kardashian και ο Kanye West θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Βέβαια, κυκλοφόρησε (δυστυχώς) και η φήμη πως όλο αυτό γίνεται για να ανεβάσουν τα νούμερα του KUWTK. Και οι εξελίξεις συνεχίζονται!

Το διάσημο ζευγάρι έχει ζητήσει ήδη από την ομάδα του να βρει την παρένθετη μητέρα που θα φέρει στη ζωή τα δίδυμά τους. Ναι, καλά κατάλαβες. Η Kim και ο Kanye θέλουν πλέον να αποκτήσουν δίδυμα καθώς μία τρίτη εγκυμοσύνη είναι αρκετά επικίνδυνη για την τηλεπερσόνα.

Η Kim θα ήθελε αρκετά για τη θέση αυτή της παρένθετης μία από τις δύο της αδερφές, Khloe ή Kourtney αλλά κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Η Kourtney έχει περάσει ήδη τρεις εγκυμοσύνες και η Khloe το πιο πιθανόν είναι να θέλει να κυοφορήσει το δικό της μωρό μέσα στους επόμενους μήνες.

14295485 167596710350962 514512345 n

Στο radaraonline αναφέρεται μάλιστα πως η επιθυμία για δίδυμα δεν είναι τυχαία. Η Kim δε θέλει να χάσει την αίγλη της μετά την εγκυμοσύνη της Beyonce για αυτό θέλει και εκείνη να αποκτήσει δύο μωράκια. Λίγη (ως και άπειρη) ζήλεια, υπάρχει!