Η πιο cutie φωτογραφία της ημέρας ανήκει στην Kim Kardashian

Η πιο cutie φωτογραφία της ημέρας ανήκει στην  Kim Kardashian

Για την Εθνική Ημέρα Αδερφών

Μπορεί η Kim Kardashian να είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz, να είναι λίγο εκκεντρική και απίστευτα μανιακή με το στυλ και το ντύσιμο της, είναι όμως και μία υπέροχη και γλυκύτατη μαμά.

Η North West είναι ίσως το αγαπημένο μας κοριτσάκι στο Hollywood και το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγα χρόνια και αν ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της (και είναι στη showbiz) θα γίνει αναμφίβολα το επόμενο It-girl.

Εχθές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γιόρτασαν τη National Sibling Day (aka εθνική ημέρα των αδερφών) και όλο ο κυβερνοχώρος και τα social media κατακλύστηκαν με celebrities που μας έδειξαν (πολλοί και για πρώτη φορά) τα αδέρφια τους. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Kim Kardashian, η οποία κοινοποίησε στο Instagram account της την πιο cutie φωτογραφία της ημέρας.

Η reality star έβγαλε μία φωτογραφία τη North και τον Saint West μπροστά από μία λευκή πόρτα, με τον μικρούλη να στέκεται δίπλα στη μεγάλη του αδερφή και να αντιγράφει τις κινήσεις της. Αν μας ρωτάς ναι, πιστεύουμε πως αυτή είναι με διαφορά η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/