Αρραβωνιάστηκαν κι επίσημα; Αυτή η είδηση θα φέρει σίγουρα χαμόγελα στο παλάτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αρραβωνιάστηκαν κι επίσημα; Αυτή η είδηση θα φέρει σίγουρα χαμόγελα στο παλάτι

Μένει μόνο να το επιβεβαιώσουν

Οι εξελίξεις που αφορούν το Παλάτι τις τελευταίες ημέρες μας «χτυπάνε» απανωτά η μία πίσω από την άλλη. Βέβαια το γεγονός πως είναι κατά κύριο λόγο χαρούμενες ειδήσεις, αλλάζει κάπως το σκηνικό του «βομβαρδισμού».

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές δεν είναι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton όπως συνήθως, αλλά η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η όμορφη ηθοποιός με μία ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως κλείνει το προσωπικό της blog, έπειτα από τρία χρόνια και φυσικά όλοι έσπευσαν να πουν πως η πρόταση γάμου βρίσκεται προ των πυλών.

Και ίσως να μην είχαν και πολύ άδικο εδώ που τα λέμε, αφού η Meghan Markle απαθανατίστηκε σε έξοδο της στο Τορόντο να φορά ένα καινούργιο δαχτυλίδι, το οποίο πιθανότατα επιβεβαιώνει όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη και τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry. Ο μικρότερος αδερφός του William βρέθηκε στο Τορόντο αυτή την εβδομάδα για να επισκεφθεί τη Meghan Markle το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

FFN Royals Service FFUK 040517 52368375 1

Ωστόσο το δαχτυλίδι της αυτό δεν έμοιαζε με ένα τυπικό δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο σίγουρα αν και βασιλικό θα έκανε τεράστιο «μπαμ», αλλά ήταν αρκετα διακριτικό αφού όπως φαίνεται το ζευγάρι δεν θέλει να ακολουθήσει τα πρότυπα του παλατιού. Τώρα αυτό που μένει μόνο, είναι να μάθουμε αν όντως ισχύει η είδηση.