Ο πρίγκιπας Harry μόλις μας επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry μόλις μας επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Meghan Markle;

Ισχύει ή όχι τελικά;

Πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό Life&Style στο εξώφυλλο του νέου του τεύχους είχε πρώτη είδηση τον ερχομό όχι ενός, αλλά δύο βασιλικών μωρών, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο η Kate Middleton, όσο και η Meghan Markle βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα.

Είναι σίγουρα μία από τις ειδήσεις που μόνο χαρά θα μπορούσαν να φέρουν στο παλάτι, αφού ο George και η Charlotte θα αποκτήσουν ένα ακόμη αδερφάκι, ενώ ο πρίγκιπας Harry θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Και μπορεί τις ημέρες αυτές να μην επιβεβαίωσε ή διέψευσε κάποιος τα γεγονότα, όμως ο νεαρός πρίγκιπας με μία δήλωση του μάλλον μας επιβεβαίωσε πως θα γίνει σύντομα πατέρας.

3DF029BE00000578 4417004 image m 81 1492381072180

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Telegraph σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με την σύντροφο του, Meghan Markle και το αν θα ήθελε να κάνει σύντομα οικογένεια ανέφερε, πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι και πως μάλιστα βρίσκεται στα πολύ άμεσα σχέδια του με τη Meghan.

Τη λες και λίγο αινιγματική τη δήλωση του λίγες ημέρες μετά το πρωτοσέλιδο. Μήπως μας επιβεβαίωσε -άθελα- του την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Meghan;