Aποκλειστικό. Τι δηλώνει φίλη της Δήμητρας Ρουμπέση που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι;

Aποκλειστικό. Τι δηλώνει φίλη της Δήμητρας Ρουμπέση που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι;

Η Δήμητρα Ρουμπέση μητέρα. Είδηση ξαφνική και νέα δεδομένα στην ζωή της πρώην συζύγου του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η χθεσινή μέρα για την Δήμητρα Ρουμπέση ήταν και η πιο ευτυχισμένη στην ζωή της. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η είδηση αυτή ξάφνιασε και χαροποίησε πολύ όλους μας.

Μετά τον χωρισμό της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τις απέλπιδες προσπάθειες που γινόντουσαν για να τα ξαναβρούν, άλλαξε σελίδα στην ζωή της και εξαφανίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης και την δημοσιότητα.

Άλλαξε αριθμό στο κινητό της τηλέφωνο και γνωρίστηκε με έναν άνθρωπο που του εμπιστεύτηκε να κάνει παιδί μαζί της. Χθες λοιπόν σε γνωστό μαιευτήριο στην Αθήνα ένα αγοράκι ήρθε στην ζωή και το βάρος του ήταν 2 κιλά και 630 γραμμάρια. Επικοινωνήσαμε με το περιβάλλον της Δήμητρας Ρουμπέση και συγκεκριμένα με πολύ καλή της φίλη που αρκέστηκε να πει αποκλειστικά στο Queen.gr. «Είναι καλά και η ίδια και το μωράκι της. Απλά δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο γιατί δεν είμαι εξουσιοδοτημένη να μιλήσω» είπε με έκπληξη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε στις 10.00 το πρωί.

Περίπου 14 μήνες μετά η « Δημητρούλα» όπως της αποκαλούσαμε όλοι όσοι την γνωρίζαμε επανέρχεται στο προσκήνιο ως μητέρα και μάλιστα πολύ ερωτευμένη. Σεβόμαστε ότι θέλει να μείνει εκτός δημοσιότητας και ευχόμαστε να της ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη.