O William και η Kate έγιναν γονείς

O William και η Kate έγιναν γονείς

Το πριγκιπικό ζευγάρι είναι πλέον γονείς ενός μικρού, υγιέστατου μωρού με απαλό ασημένιο τρίχωμα και γυαλιστερό μαύρο ράμφος.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τον γάμο τους που έχει γραφτεί ήδη στην ιστορία με χρυσά, ως είθισται, γράμματα, οι νεόνυμφοι Δούκες του Κέιμπριτζ αποφάσισαν να μεγαλώσουν τη νέα οικογένειά τους με ένα ακόμα μέλος.

Όχι όμως με ένα μωρό, ούτε καν με έναν σκύλο ή γάτα. Από χτες, ο William και η Kate είναι περήφανοι γονείς ενός πιγκουίνου. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως είναι πλέον οι επίσημοι τίτλοι τους, υιοθέτησαν τον μικρό πιγκουίνο με το όνομα Acorn, από τον ζωολογικό κήπο του Chester, στη βορειοδυτική Αγγλία. Ο μικρός Acorn δώθηκε στο ζευγάρι ως γαμήλιο δώρο από τους υπεύθυνους του Chester Zoo, έπειτα από ψηφοφορία που διεξάχθηκε μεταξύ αυτού και άλλων 400 ζώων, στο site του ζωολογικού κήπου.

Ένας εκπρόσωπος του Chester Zoo δήώσε «Ελπίζουμε πως το ευτυχές ζεύγος θα έρθει να επισκεφθεί σύντομα τον μικρό Acorn και να τον δει να παίζει στη πισίνα του. Είναι μια πραγματική τιμή να μπορούμε να καυχιόμαστε πως ο Πρίγκιπας William και η Kate είναι οι θετοί γονείς του πιγκουίνου μας».

Ο Acorn, ωστόσο, δεν θα μετακομίσει στην προσωπική κατοικία του ζευγαριού στο Anglesey, αλλά θα παραμείνει στον ζωολογικό κήπο μαζί με άλλους 49 πιγκουίνους ράτσας Humbolt, όπως αυτός.

Προς το παρόν, δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση από την βασίλισσα Ελισάβετ για τιτλοφόρηση του πριγκιπικού, πλέον, πιγκουίνου, ή για κάποια μελλοντική στέψη.