Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που περάσε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που περάσε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνουμε την εβδομαδιαία απογραφή των πιο αστείων, γραφικών, περίεργων, εξωφρενικών και ακατανόητων πραγμάτων που βγήκαν από τα στόματα διάφορων «μεγάλων» ονομάτων της διεθνούς showbiz. Απολαύστε.

George Lopez (ο διάσημος Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής, σχολιάζει την αδερφή της Kate Middleton, Pippa, που έκλεψε τη παράσταση στον γάμο της χρονιάς): «Είναι σαν μια Βρετανίδα Kardashian».

Cameron Diaz (δίνοντας συμβουλές για σχέσεις στις γυναίκες, μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Maxim): «Οι γυναίκες, πρέπει να μην φέρονται σαν τρελές σκύλες που εκρήγνυνται από τα νεύρα, όταν οι άντρες τους τους λένε κάποια πράγματα που μπορεί να τις τρομάζουν».

Fergie (η διάσημη ποπ σταρ, τα χιλιάδες ρούχα της και οι πολύ, πολύ τυχεροί, φίλοι της): «Ένα από τα υπνοδωμάτιά μου είναι γεμάτο με ρούχα και όταν έχω κόσμο για επίσκεψη, τους δίνω μια σακούλα σκουπιδιών και ένα ποτήρι κρασί και τους λέω "Ορμήστε!"»,

Gisele Bündchen (σχολιάζοντας τα νέα, μακριά μαλλιά του άντρα της Tom Bardy): «Τον αγαπώ όπως και να είναι. Κοντός, φαλακρός, χοντρός. Είναι όλα καλά».

Ellen DeGeneres (ξεμπροστιάζοντας, με το δικό της χιούμορ, τον Orlando Bloom, για το γεγονός πως η γυναίκα του, Miranda Kerr, επέστρεψε στο modeling μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους Flynn): «Γιατί την έβαλες να δουλέψει αμέσως; Δεν μπορεί να μείνει η γυναίκα με το μωρό στο σπίτι της για λίγο;»

Jimmy Kimmel (σχολιάζοντας με σατιρικό ύφος το λάθος αρκετών ρεπόρτερ που αναφέρονταν στον Osama Bin Laden ως Obama): «Ευτυχώς που ο στρατός έπιασε τον σωστό».