Ένα αρραβωνιασμένο «σκαθάρι»

Ένα αρραβωνιασμένο «σκαθάρι»

Για τρίτη φορά πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Paul McCartney, μιας και χτες ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του με την Nancy Shevell.

O πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Beatles, Paul McCartney, είναι πλέον αρραβωνιασμένος με την επί τέσσερα χρόνια φιλενάδα του, Nancy Shevell, μεγάλη επιχειρηματία και socialite της Νέας Υόρκης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του πρώην σκαθαριού ανακοίνωσε χτες τον αρραβώνα του ζευγαριού, λέγοντας πως «είμαστε όλοι απίστευτα ενθουσιασμένοι με το γεγονός», χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες στους δημοσιογράφους, σχετικά με το πως και πότε έγινε η πρόταση γάμου.

Αυτός θα είναι και ο τρίτος γάμος του McCartney, μετά τον πρώτο του με την αγαπημένη του γυναίκα Linda που πέθανε από καρκίνο το 1998 και τον δεύτερο με τη Heather Mills to 2002, ο οποίος έληξε άδοξα εν μέσω άγριας διαμάχης και πολλών «κίτρινων» ρεπορτάζ στα tabloids, το 2008.

Η Shevell, είναι αντιπρόεδρος της διοίκησης στην New England Motor Freight Inc., μια εταιρεία φορτηγών στο New Jersey της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας της, ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα γίνει νύφη, καθώς ήταν παντρεμένη για περισσότερα από 20 χρόνια με τον δικηγόρο Bruce Blakeman.

Η πρώτη φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί, ήταν γύρω στα τέλη του 2007 στo Hamptons του Long Island, ενώ έκτοτε η Shevell εχει γίνει μία από τις αγαπημένες του κόκκινου χαλιού, καθώς έχει παραστεί σε πρεμιέρες ταινιών, σε αρκετά Grammys, σε συναυλίες του McCartney ανά τον κόσμο αλλά και σε επιδείξεις μόδας της κόρης του πρώην σκαθαριού, Stella McCartney.