Η νεαρή star περπατά χέρι-χέρι με τον νέο της σύντροφο και δεν σταματά να χαμογελά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νεαρή star περπατά χέρι-χέρι με τον νέο της σύντροφο και δεν σταματά να χαμογελά

Btw κάνε λίγο focus στους κοιλιακούς της

Πριν από ενάμιση μήνα τσακώσαμε τη νεαρή star να φιλιέται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της με έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και όπως καταλαβαίνεις αμέσως υποθέσαμε πως πρόκειται για τον νέο της σύντροφο.

Λίγο καιρό αργότερα η star απαθανατίστηκε με τον Nick Jonas και έτσι πιστέψαμε πως εκείνο το συμβάν ήταν απλά τυχαίο και πως η νέα της σχέση είναι ο νεαρός τραγουδιστής. Διαψευστήκαμε όμως, αφού λίγες ημέρες μετά το ανερχόμενο μοντέλο εθεάθη και πάλι σε έξοδο της στο Los Angeles με εκείνον τον μυστηριώδη άγνωστο άντρα, με τον οποίο και περπατούσε χέρι χέρι όλο το βράδυ.

3F7AD7FF00000578 0 image a 6 1492847089882

Η Paris Jackson και ο manager της Tom Hamilton, φαίνεται πως αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz, αφού οι φήμες πως κάτι τρέχει μεταξύ τους είναι πια πιο έντονες από ποτέ. Πριν από έναν μήνα δεν γνωρίζαμε ποιος ήταν ο άντρας που τη φιλούσε, τώρα όμως ξέρουμε και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι φουλ in love.

3F7AD79300000578 0 image a 3 1492847058363

Αυτό που θέλουμε ακόμη από σένα είναι να εστιάσεις λίγο στους κοιλιακούς της Paris, που και να μην θες με την εμφάνιση της θα τους δεις οπωσδήποτε. Έχει κάνει λίγο κορμάρα ή είναι ιδέα μας;

Πηγή: x17online