Μια ανάσα πριν τις παραλίες, η star κοινοποίησε την πιο sexy φωτογραφία της με μπικίνι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μια ανάσα πριν τις παραλίες, η star κοινοποίησε την πιο sexy φωτογραφία της με μπικίνι

Πρέπει αλήθεια να τη δεις

Ο Απρίλιος φτάνει στο τέλος του και με τον ερχομό του Μαΐου βρίσκομαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και στις ατελείωτες ώρες παραλίας με μαγιό και κοκτέιλ στο χέρι. Και επειδή θα έχεις δει σίγουρα πως να ξεφορτωθείς τα 3 κιλάκια που πήρες το Πάσχα, εμείς σκεφτήκαμε να σου δείξουμε και μία σταρ για να πάρεις κουράγιο πριν βγεις με το μαγιό.

Η Demi Lovato πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε μία φωτογραφία στο account της στο Instagram και πραγματικά πρέπει οπωσδήποτε να τη δεις. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να πάρεις κουράγιο ή μάλλον, θάρρος καλύτερα.

Η 24χρονη σταρ φόρεσε το μαγιό της, κάθισε στην ξαπλώστρα της και μας έδειξε το θεϊκό κορμί της. Όχι δεν χρειάζεται να είναι 1.90 και 50 κιλά για να είσαι όμορφη. Υπάρχουν κορμιά, απίστευτα φυσιολογικά και με τις απαραίτητες ατέλειες, τα οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Όπως ακριβώς η Demi Lovato, η τραγουδίστρια μπορεί να μην έχει το σώμα της Alessandra Ambrosio, όμως η αρετουσάριστη φωτογραφία της και το μήνυμα της ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.

«Κανένα φίλτρο και καμία επεξεργασία. Αγάπησε το σώμα σου όπως ακριβώς είναι», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας της και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.