Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star εμφανίστηκε με μαγιό και φουσκωμένη κοιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star εμφανίστηκε με μαγιό και φουσκωμένη κοιλιά

Και βρίσκεται και σε αρκετά προχωρημένο στάδιο

Πριν από λίγες ημέρες μία είδηση που κυκλοφόρησε στα ξένα μέσα ενημέρωσης μας σόκαρε, όσο και ο χωρισμός των Brangelina, αυτή τη φορά όμως ευχάριστα γιατί ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα. Τον Δεκέμβριο η star με μία ανάρτηση της στο Instagram μας ανακοίνωσε πως ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη του απάντησε με ένα απίστευτα γλυκό ποίημα.

Τέσσερις μήνες μετά η star και πάλι με μία φωτογραφία της στα social media μας ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και μάλιστα πως διανύει την 20 εβδομάδα της κύησης. Αυτό βέβαια για το οποίο αξίζει να την χειροκροτήσουμε είναι το γεγονός, πως αν και έγκυος κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ σημαντικό για εκείνη τουρνουά. Σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη καταλάβει, αναφερόμαστε στη Serena Williams και τον Alexis Ohanian, οι οποίοι πολύ σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι.

rs 1024x759 170422121341 1024.serena williams 3.cm.42217

Η διάσημη αθλήτρια βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μεξικό σε διακοπές με τον -μέλλοντα- σύζυγο της και λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, απαθανατίζεται με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα. Πληροφορίες αναφέρουν, πως η σταρ διανύει το δεύτερο τρίμηνο και όμως αν παρατηρήσεις καλά στις φωτογραφίες η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

rs 634x1024 170422121343 634.serena williams.cm.42217

Η Serena προσπάθησε να μην εκθέσει πλήρως στα φώτα της δημοσιότητας την κοιλίτσα της, γι' αυτό και στις περισσότερες φωτογραφίες κρατούσε μία λευκή πετσέτα μπροστά της.

Πηγή: E! News