Η είδηση αυτή για τη νέα σχέση της star θα σε στεναχωρήσει σίγουρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση αυτή για τη νέα σχέση της star θα σε στεναχωρήσει σίγουρα

Πάνω που όλα πήγαιναν τόσο καλά

Δυο μήνες και κάτι έχει περάσει αππό την ημέρα που μάθαμε πως η star και ο σύντροφος της, με τον οποίο ήταν μαζί κάτι παραπάνω από χρόνο αποφάσισαν να χωρίσουν. Η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις δύσκολα κρατάνε, όμως ενίοτε υπάρχουν και εξαιρέσεις. Η σχέση της σταρ όμως, επιβεβαίωσε δυστυχώς των κανόνα, αφού στις 3 Φεβρουαρίου χώρισε οριστικά με τον 29χρονο σύντροφο της.

Αιτία φυσικά, δεν μπορούσε να μην είναι ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο όχι απλά μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά ο σύντροφος της έβγαινε μαζί της σχεδόν από την αρχή του αρραβώνα του με τη διάσημη τραγουδίστρια. Αυτό ακριβώς που λέμε διπλό ταμπλό δηλαδή. Η σταρ χρειάστηκε ένα κάποιο χρονικό διάστημα για να συνέλθει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ενώ πριν μερικές μέρες μάθαμε πως είναι και πάλι ερωτευμένη (και όχι με κάποιον τυχαίο) νέα δημοσιεύματα έρχονται να αναιρέσουν τις πληροφορίες αυτές.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως επιτέλους όλα πήραν το δρόμο τους και η Kylie Minogue είναι και πάλι ερωτευμένη (κι ευτυχισμένη) με τον πρίγκιπα Andrew (ναι, ναι τον αδερφό του Καρόλου) έρχονται νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν, πως ούτε ο πρίγκιπας, αλλά ούτε και το Παλάτι έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτή τη σχέση. Εμείς επειδή αγαπάμε την Kylie και εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να ετοιμάζεσαι να παντρευτείς και να σε αφήνουν στηα κρύα του λουτρού (στον Joshua Sasse αναφερόμαστε) ευχόμαστε η πρώτη ανακοίνωση που θα βγει είτε από το Παλάτι, είτε από τους εκπροσώπους του πρίγκιπα να είναι θετικές και είναι πράγματι μαζί γιατί της αξίζει!

prince andrew 1