Η Kate Bosworth τώρα και τραγουδίστρια

Η Kate Bosworth τώρα και τραγουδίστρια

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας ρούχων Cotton.

Το ύφασμα της ζωής της Kate Bosworth είναι μάλλον φτιαγμένο από νότες και στίχους, μιας και η διάσημη ηθοποιός –αν και τελευταία είναι περισσότερο διάσημη για τη σχέση της με τον πρωταγωνιστή του True Blood και φαντασίωση κάθε γυναίκας, Alexander Skarsgard- αποφάσισε να το γυρίσει στο τραγούδι, με αφορμή τη νέα διαφήμιση της εταιρείας ρούχων Cotton, της οποίας είναι το κεντρικό πρόσωπο για φέτος.

Η καμπάνια της Cotton έχει τίτλο «Fabric of My Life» και η Bosworth χρήστηκε πρέσβειρά της, πρωταγωνιστώντας στο πρώτο διαφημιστικό, αλλά και ηχογραφώντας το κομμάτι που το συνοδεύει.

«Δεν είχα ξαναβρεθεί σε στούντιο για να ηχογραφήσω ένα τραγούδι που θα ήταν δικό μου» είπε σε συνέντευξή της στα πλαίσια της προώθησης της καμπάνιας η ηθοποιός, συμπληρώνοντας «Ήταν πολύ ενδιαφέρον να δω ττο πως ένα κομμάτι έρχεται στη ζωή και το πόσο ωραίο είναι να βρίσκεις έναν ρόλο μέσα σε αυτό. Είναι σαν να βρίσκεις ένα τραγούδι και ξαφνικά αυτό ζωντανεύει και σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις μαζί του, σαν να έκανες έναν διάλογο ή να έπαιζες σε μια σκηνή ταινίας. Ήταν πολύ, πολύ διασκεδαστικό».

Παρακολουθήστε το διαφημιστικό της Cotton αλλά και τη πρώτη απόπειρα της Bosworth στο τραγούδι με το «Fabric of my Life», στο βίντεο που ακολουθεί.