Παντρεύεται η Selena Gomez; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεται η Selena Gomez; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δεν πάει ο νους σου για ποια σταρ μιλάμε

Εδώ και τέσσερις μήνες σχεδόν –από τότε που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους- το συγκεκριμένο ζευγάρι μας έχει κάνει να ασχολούμαστε συνεχώς μαζί του και να περιμένουμε με αγωνία το επόμενο τους βήμα. Ήταν φυσικά από εκείνα τα δημοσιεύματα που συνήθως μας ξαφνιάζουν, όμως το χαρήκαμε όσο τίποτα για τη συγκεκριμένη σταρ, γιτί δεν τη λες και από τις τυχερές στον έρωτα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ενώ βγαίνουν αρκετό καιρό, μας χάρισαν μία φωτογραφία τους στο Instagram, την οποία περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό (για να μη σου πούμε από την ημέρα που το ανακοίνωσαν). Η κοινοποίησε μία φωτογραφία τους από το Coachella festival στο Instagram account της και όπως αντιλαμβάνεσαι έσπασε κάθε ρεκόρ από likes και πιο συγκεκριμένα το ήδη υπάρχον ρεκόρ της.

Η τελευταία είδηση κου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες όμως, αν ισχύει, όχι μόνο θα σπάσει κάθε ρεκόρ, αλλά θα τα διαλύσει όλα και κυριολεκτούμε. Το ζευγάρι πριν από κάποιες ημέρες παραβρέθηκε σε ένα γάμο φίλων του και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα και οι ίδιοι σκέφτονται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον πέρασαν τόσο όμορφα στην τελετή που ένιωσαν πως ερωτεύονται και πάλι από την αρχή. Ο γάμος της φίλης της την έκανε να σκεφτεί αυτό που έχει με τον σύντροφο της και πόσο ευτυχισμένη είναι μαζί του. Η Selena Gomez έκτοτε σκέφτεται συνεχώς τον γάμο και πιστεύουμε δεν θα τη χάλαγε καθόλου να παντρευτεί με τον Weeknd (ούτε και εμάς βέβαια).

selena weeknd

Καταλαβαίνεις πως αν οι σκέψεις και τα λεγόμενα της ισχύουν, αυτός ο γάμος θα επισκιάσει ακόμα και τον ακόμα της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William. Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.