Το ξέσπασμα της Kim Kardashian και το μεγάλο «μάθημα» ζωής

Ερμιόνη Σαρρή
Το ξέσπασμα της Kim Kardashian και το μεγάλο «μάθημα» ζωής

Η Kim λυγίζει και δηλώνει μετανιωμένη!

Την ώρα που το μισό διαδίκτυο κοιτά τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kim Kardashian από την πρόσφατη εξόρμησή της στην παραλία, εκείνη καταφέρνει να βρει τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή μας σε άλλο κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εκεί που πολλοί τον απομυθοποίησαν, η Kim ξεκινά τα δάκρυα και φυσικά μιλά για ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που έχει πάρει.

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην εκπομπή της DeGeneres και μίλησε για την φρικτή βραδιά του Παρισιού. Όπως η ίδια αποκάλυψε, η τραυματική αυτή εμπειρία ήταν ένα μάθημα για εκείνην, όπως κάθε δυσκολία που έρχεται στη ζωή μας. «Δεν θέλω να κλαίω, αλλά αισθάνομαι πως αυτό έπρεπε να συμβεί σε μένα. Πλέον είμαι τόσο διαφορετικό άτομο. Απλά δεν θέλω να αρχίσω να κλαίω. Θα έπρεπε να συμβεί σε μένα. Αισθάνομαι πραγματικά ότι τα γεγονότα συμβαίνουν στη ζωή σας για να μας διδάξουν κάτι», είπε επιγραμματικά η τηλεπερσόνα στην τηλεοπτική της αυτή εμφάνισή.

Επίσης, η Kim τόνισε πως σταμάτησε να είναι «υλιστική» στη ζωή της καθώς κατάλαβα πως η στάση που κρατούσε εδώ και χρόνια και ο τρόπος ζωής της ήταν και οι αιτίες που προκάλεσαν τη ληστεία αυτή στο Παρίσι. «Ήμουν σίγουρα υλιστική πριν, όχι ότι είναι κακό με το να έχεις πράγματα και να δουλεύεις σκληρά για να τα αποκτήσεις. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που και τα παιδιά μου μεγαλώνουν έτσι. Απλά δεν με ενδιαφέρουν πια αυτά τα πράγματα».