Είναι αυτό το νέο ζευγάρι στο Hollywood; Ο star εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέα συνοδό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το νέο ζευγάρι στο Hollywood; Ο star εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέα συνοδό

Είναι αυτή η καινούργια του σύντροφος?

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι πήρε από κοινού την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του και να ακολουθήσει διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή. Έπειτα από ένα χρόνο και κάτι σχέσης το διάσηημο ζευγάρι θεώρησε πως θα είναι καλύτερα χώρια και έτσι έκανε πράξη τις σκέψεις του.

Φυσικά και ήταν ένα από τα δημοσιεύματα που μας στεναχώρησε, γιατί ήταν ένα απίστευτα ταιριαστό ζευγάρι, ωστόσο δεχτήκαμε αβίαστα την απόφαση τους -τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε θα μας πεις-.

Τώρα, σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από εκείνη την ημέρα και ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον διάσημο ηθοποιό σε βραδινή του έξοδο με μία μελαχρινή κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων, δείχνοντας μας να καταλάβουμε πως αυτή η κοπέλα ήταν κάτι παραπάνω από μία απλή φίλη του. Ο Orlando Bloom και η Katy Perry μπορεί να μην είναι πια μαζί, όμως και οι δύο έχουν αρχίσει να κάνουν βήματα για να συνεχίσουν τη ζωή τους.

3FB0E6EB00000578 0 image a 107 1493390698411

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον Orlando σε ένα εστιατόριο μαζί με τη μελαχρινή συνοδό του, η οποία τον κοίταζε σχεδόν υπνωτισμένη σε ότι της έλεγε. Είναι άραγε αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood ή είναι απλά δυο καλοί φίλοι;

3FB0E70700000578 0 image a 109 1493391136786