Photo of the day: Δες τον Στέλιο Χανταμπάκη με την νεογέννητη κόρη του και λιώσε ελεύθερα

Photo of the day: Δες τον Στέλιο Χανταμπάκη με την νεογέννητη κόρη του και λιώσε ελεύθερα

Δες τη φωτογραφία τους στο Instagram

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει αποχαιρετίσει το νησί του Άγιου Δομίνικου και το Survivor εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου και πριν από κάποιες ημέρες γύρισε στην Ελλάδα και την οικογένεια του. Ίσως να μην ήταν από τους αγαπημένους μας παίκτες, όμως το γεγονός ότι αποχώρησε, τον έφερε ξανά πίσω στα παιδιά του μετά από δύο μήνες.

Η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με τα παιδάκια τους στο Instagram, όμως αυτό που ανυπομονούσαμε να δούμε περισσότερο από όλα, ήταν τον Στέλιο Χανταμπάκη μαζί τους.

Κάπως έτσι λοιπόν, πριν από μερικές ώρες η όμορφη μαμά κοινοποίησε το προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία με τον Στέλιο Χανταμπάκη να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Μαλένα, όπως την έχουν ονομάσει οι γονείς της. Η κόρη του είναι μόλις τριών μηνών και αυτή είναι σίγουρα η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας.

«Αναπληρώνοντας το κενό», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ πριν από 3 ώρες κοινοποίησε μία φωτογραφία ακόμη, με ένα σημείωμα που της άφησαν οι άντρες του σπιτιού. Ο Στέλιος Χανταμπάκης πήγε με τον γιο του τον Μανώλη, να απολαύσουν ένα σαββατιάτικο espressaki (όπως ο ίδιος έγραψε), φεύγοντας όμως άφησε ένα γλυκύτατο σημείωμα: