Sexy as always! Η Bella Hadid έκανε το πρώτο της μπάνιο και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Sexy as always! Η Bella Hadid έκανε το πρώτο της μπάνιο και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Weeknd, μήπως έχεις κάτι να πεις;

Η πρώτη ερώτηση που μας ήρθε στο μυαλό μόλις είδαμε τη φωτογραφία της Bella Hadid στο Instagram, ήταν ακριβώς αυτή. «Weeknd» μήπως έχεις να πεις κάτι γι’ αυτή την εμφάνιση; Και το ρωτάμε γιατί όταν χώρισαν και τα έφτιαξε με τη Selena ήταν χειμώνας ακόμη, φορούσαμε ρούχα, πολλά ρούχα.

Και η Bella Hadid όπως και να το κάνουμε δεν είναι ένα κορίτσι που περνάει απαρατήρητο. Δεν ξέρουμε (έχουμε δει πρόσφατα) πως είναι η Selly με μαγιό, όμως ο Weeknd την έχει επιλέξει γι’ αυτό που είναι και για τον χαρακτήρα της. Άσε, που τώρα που το σκεφτόμαστε δεν έχει περάσει και λίγα στην ερωτική της ζωή και αυτή.

Για να επιστρέψουμε όμως, πίσω στη Bella, η 20χρονη καλλονή κοινοποίησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram, όπου φοράει ένα μαύρο super sexy μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της. Δεν έγινε άδικα αγγελάκι της Victoria’s Secret και αυτό το βλέπουμε όλοι.

3FB0364E00000578 4457252 Looked nice Bella also posted numerous social media shots of her a 4 1493433434650

Όσο λοιπόν η Bella θα απολαμβάνει τον ήλιο και την αμμουδιά, εμείς θα κοιτάμε το σώμα της και θα κάνουμε εντατικές προπονήσεις στο γυμναστήριο, γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά.