Παγκόσμια πρώτη: Ο σταρ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τη σύντροφο του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παγκόσμια πρώτη: Ο σταρ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τη σύντροφο του

Και είναι και πολύ ταιριαστοί..

Οι έρωτες καλά κρατούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τόσο οι φανεροί, όσο και αυτοί που είναι καλά κρυμμένοι και δεν τους καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά. Το παρακάτω ζευγάρι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία σχέσεων, αυτή που όταν θέλεις να κρατήσεις τα προσωπικά σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα καταφέρνεις μια χαρά.

Μετά από αρκετό καιρό σχέσης λοιπόν, ο διάσημος ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, παρέα με την σύντροφο του. Ο αγαπημένος μας Joey Tribbiani από τα «Φιλαράκια» έδωσε το παρών στο φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca της Νέας Υόρκης, για την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της σειράς Top Gear.

GettyImages 675260430

O 49χρονος Matt Le Blanc δεν βρέθηκε μόνος του στην εκδήλωση, αντιθέτως συνοδευόταν από την αγαπημένη του και παραγωγό του BBC, Aurora Mulligan. Οι δυο τους έχουν 17χρόνια διαφορά (εκείνη είναι 32) ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε σε τίποτα να ερωτυτούν παράφορα και να ξεκινήσουν μια ζωή μαζί. Αν μας ρωτάς πάντως, τους βρίσκουμε απίστευτα ταιριαστό ζευγάρι.

GettyImages 675263682