Σάρωσε το Greek Idol σε τηλεθέαση. Αποχώρηση σοκ του Δημήτρη Τικτόπουλου που ξάφνιασε την κριτική επιτροπή. Αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Σάρωσε το Greek Idol σε τηλεθέαση. Αποχώρηση σοκ του Δημήτρη Τικτόπουλου που ξάφνιασε την κριτική επιτροπή. Αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αποχώρηση σοκ στο χθεσινοβραδινό Greek Idol. To φαβορί για την πρώτη θέση Δημήτρης Τικτόπουλος χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του αλλά και την έκπληξή του. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν. 

Απορημένοι και εκνευρισμένοι ήταν οι 3 κριτές του GREEK IDOL μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Τικτόπουλου. Τόσο η Έλλη Κοκκίνου που μας μίλησε μετά το τέλος του show, όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν έξω από τα νερά τος από αυτήν την απόφαση του κοινού, που έθεσε εκτός μάχης, ένα από τα μεγαλύτερα μεγάλα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος.

Αλλά και ο Κώστας Καπετανίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει αυτό το σοκ του
ακούσματος από την Ρούλα Κορομηλά λίγο μετά τις 00.00 ότι αποχωρεί ο διαγωνιζόμενος από την Θεσσαλονίκη. Μας είπε χαρακτηριστικά «Ο κόσμος αποφασίζει ακόμα και αν δεν συμφωνούμε εμείς. Σήμερα είδαμε ότι τίποτα δεν είναι στημένο όπως υποστήριζαν κάποιοι». Ο Πέτρος Κωστόπουλος, πάντως, υποστήριξε από την δική του πλευρά μετά την λήξη του γεμάτου ανατροπές σόου ότι ο Δημήτρης δεν πρόκειται να χαθεί, αφού είναι εξαιρετικό ταλέντο.

Ο παίχτης που αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια αρκετή ώρα μετά μας είπε. «Ένα όνειρο, μια διαδρομή με πολύ όρεξη και μεράκι έφτασε στο τέλος. Όχι δε το περίμενα. Είμαι επαγγελματίας και έκανα την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα. Ήρθα να κριθώ. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο κόσμος αποφάσισε και το σέβομαι. Ευχαριστώ την κριτική επιτροπή και τη κυρία Κορομηλά για τα καλά σχόλια αλλά και την βοήθειά τους. Η εμπειρία ήταν μοναδικη» είπε αποκλειστικά στο Queen.gr.

Μαγική στιγμή η εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου και του AL BANO που απέσπασαν ένα μεγάλο χειροκρότημα από τα οχτακόσια άτομα που είχαν κατακλύσει το πλατό του στούντιο PRO. H τηλεθέαση άγγιξε το 27% στα γενικά κοινά και το 32% στα νεανικά.