Η ανατροπή στην εγκυμοσύνη της Beyonce, που δεν περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ανατροπή στην εγκυμοσύνη της Beyonce, που δεν περίμενες με τίποτα

Αληθεύει άραγε; Θα μάθουμε σε λίγο καιρό

Πριν από τρεις μήνες και κάτι ημέρες η Beyonce ανακοίνωσε μέσω μίας πολύ γλυκιάς φωτογραφία της στο Instagram, πως σύντομα θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και θα χαρίσει στην Blue Ivy όχι ένα, αλλά δύο αδερφάκια, αφού περιμένει δίδυμα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά μάθαμε πως η star περιμένει ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, γι’ αυτό και στη φωτογραφία του Instagram φορούσε γαλάζιο εσώρουχο με μπορντώ σουτιέν, για να συμβολίζει το αρσενικό και το θηλυκό (στα χρώματα). Φαίνεται όμως, πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, αφού οι fan της είναι πεπεισμένοι πως η Beyonce περιμένει δύο αγόρια.

Και μάλιστα μιλούν με αποδείξεις. Είναι σίγουρα μία ανατροπή στην εγκυμοσύνη της που δεν την περιμέναμε, όμως αναμένουμε να μάθουμε σε λίγο καιρό αν ισχύει πράγματι. Οι fan της λοιπόν είναι πεπεσμένοι πως περιμένει δύο δίδυμα αγόρια, χάρη σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε η Queen Bey στις 13 Μαρτίου στο πάρτυ γενεθλίων του θετού της πατέρα Richard Lawson.

Η Beyonce σε αυτή τη φωτογραφία απαθανατίζεται να φοράει το ίδιο ζευγάρι σκουλαρίκια, που φορούσε το 2008 στο video clip της «If I were a boy». Αμέσως οι χρήστες του Twitter άρχισαν να σχολιάζουν και να μεταδίδουν παντού, πως η Bey και ο Jay Z περιμένουν δίδυμα αγόρια.

beyonce earrings


(2017 επάνω-2008 κάτω)

Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Κυοφορεί πράγματι δύο αγοράκια η Beyonce ή οι fan της απλά αυτοσχεδιάζουν; Θα μάθουμε σύντομα.