Wow! Η εμφάνιση της star του Grey’s Anatomy σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννα θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Wow! Η εμφάνιση της star του Grey’s Anatomy σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννα θα σε εκπλήξει

Τα λόγια είναι περιττά!

Ένας μήνας συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από τότε που η star του Grey’s Anatomy έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα παραπάνω από άπειρα ευτυχισμένη.

Η γλυκιά ηθοποιός και ο σύζυγός της Matthew Alan πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό οφείλεται στην νεογέννητη κορούλα τους τη Heyden, όπως οι ίδιοι την έχουν ονομάσει. Η σταρ του Grey’s Anatomy μάλιστα εχθές έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση, μετά τον ερχομό του παιδιού της και το αποτέλεσμα αυτής πραγματικά θα σε εκπλήξει.

Η Camilla Luddington είναι πια μία ευτυχισμένη μανούλα, όμως η χθεσινή της εμφάνιση δεν μαρτυρούσε με τίποτα την κούραση που περνάει αυτόν τον καιρό. Η σταρ έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση και ήταν απλά εκθαμβωτική. Φορώντας μία ολόσωμη κατακόκκινη φόρμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

https://www.instagram.com/p/

Και ξέρεις πολύ καλά που εστιάσαμε. Πως γίνεται να έχει τόσο υπέροχο σώμα σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννα; Τι απέγιναν τα κιλά της εγκυμοσύνης, όσα και αν ήταν αυτά; Όπως καταλαβαίνεις απαντήσεις δεν θα πάρουμε, γι’ αυτό και θα σταθούμε στην υπέροχη και μόνο εμφάνιση της. Της αξίζουν συγχαρητήρια.