Μα πόσο γρήγορα φούσκωσε; Η Bar Refaeli κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πόσο γρήγορα φούσκωσε; Η Bar Refaeli κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει την κοιλίτσα της

9 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Εγκυμοσύνη αστραπή! Ήταν να μην πάρει φόρα η Bar Refaeli, η οποία εννέα μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, Liv, ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της με τον αγαπημένο της Adi Ezra. Η σταρ βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες της.

Το Σάββατο το supermodel παρευρέθηκε σε ένα gala στο Τελ Αβίβ και η παρουσία της ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Η Bar Refaeli κοινοποίησε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram με φουσκωμένη την κοιλίτσα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και πραγματικά μας άφησε άφωνες.

Μα πόσο γρήγορα φούσκωσε και πόσο μεγάλη έχει γίνει η κοιλίτσα της; Η star βρίσκεται στην Ibiza και στη φωτογραφία είναι ξαπλωμένη με το μαγιό της, κάνοντας ηλιοθεραπεία. «Το μωρό ήθελε λίγη βιταμίνη D», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/

Όσο για το σώμα της; Άψογο! Βρίσκεται στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της και η σιλουέτα της είναι απλά εκπληκτική! Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο του μωρού της, αλλά σίγουρα θα το αποκαλύψει από στιγμή σε στιγμή!