Μα πως? Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη επανασύνδεση στο Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πως? Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη επανασύνδεση στο Hollywood

What happens in Vegas, stays in Vegas (aka ό,τι γίνεται στο Vegas, μένει στο Vegas) λέει μία έκφραση, μόνο που όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζευγάρι ο συγκεκριμένος κανόνας δεν επιβεβαιώνεται. Το πρώην ζευγάρι πέρασε ένα σαββατοκύριακο στην πόλη της αμαρτίας και μάλλον η επανασύνδεση είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως δεν μας φαίνεται και πολύ περίεργο αν όντως ισχύει αυτό το δημοσίευμα, αφού τόσο ο ράπερ, όσο κι η star δεν είναι και από τα πιο φυσιολογικά άτομα που υπάρχουν στο Hollywood. Να σου θυμίσουμε επίσης, πως η star και ο ράπερ έχουν κι ένα παιδάκι μαζί, αφού στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

Η Blac Chyna και ο Tyga έχουν χωρίσει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους δύο stars να ξαναφτιάχνουν και πάλι τη ζωή τους με τον Rob Kardashian και την Kylie Jenner αντίστοιχα. Μετά από μία επεισοδιακή σχέση και μία εγκυμοσύνη, η Blac χώρισε οριστικά από τον Rob και μετά από ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο στο Las Vegas φαίνεται πως επανασυνδέθηκε και πάλι με τον Tyga.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν για δεύτερη φορά στο Las Vegas και όπως καταλαβαίνεις οι «κακές» γλώσσες δεν σταμάτησαν να μιλάνε για επανασύνδεση. Και εδώ που τα λέμε, ίσως έτσι να είναι καλύτερα και ο ένας να είναι το ταίρι του άλλου. Όπως και να ‘χει θα τα μάθουμε όλα στην πορεία.