Τι εννοείς επανασύνδεση; Αυτή είναι ίσως η πιο αστεία και απίστευτη είδηση για τους Brangelina

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι εννοείς επανασύνδεση; Αυτή είναι ίσως η πιο αστεία και απίστευτη είδηση για τους Brangelina

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 8 μήνες από το διαζύγιο που συντάραξε τον κόσμο του Hollywood και όχι μόνο. Το έχουμε πει ουκ ολίγες φορές, αλλά το διαζύγιο των Brangelina, ήτα το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να μάθουμε σαν είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν είναι και λίγο να έχεις «θεοποιήσει» ένα ζευγάρι και να το θεωρείς το καλύτερο και το πιο ταιριαστό ever.

Έκτοτε όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν συμβεί πάρα πολλά γεγονότα που αφορούν τόσο την Angelina Jolie, όσο και τον Brad Pitt στη σχέση τους με τα έξι τους παιδιά (και όχι μόνο). Και ενώ το τελευταίο διάστημα μαθαίναμε πως η Angie είναι έτοιμη να παντρευτεί ξανά, αλλά και να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδάκι με τον Βρετανό επιχειρηματία, τον οποίο της χρεώνουν ως σύντροφο (η ίδια δεν το έχει διαψεύσει), μία νέα είδηση έρχεται να ταράξει τα νερά και εμάς μαζί.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες που μεταδίδει το HollywoodLife η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είναι πιο κοντά από ποτέ στην επανασύνδεση, ωστόσο η επιθυμία τους είναι να μην το μάθουν τα παιδιά τους. Ναι, κι εμείς απορούμε πως ακριβώς θα γίνει αυτό, ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχουν αρχίσει να επικοινωνούν ξανά και να βγαίνουν, ενώ και τα παιδιά τους αργά ή γρήγορα θα το μάθουν, αφού η Angie μετακομίζει μαζί τους σε μία πολυτελή βίλα σχεδόν δίπλα από τον Brad Pitt.

Ομολογουμένως η κίνηση της αυτή -σχετικά με τη μετακόμιση- μας είχε κινήσει την περιέργεια όταν την μάθαμε, τώρα όμως φαίνεται πως όλα εξηγούνται.Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό περί επανασύνδεσης ισχύει, αλλά αν υπάρχουν έστω και κάποιες πιθανότητες ναι, ίσως η ιστορία τους μπει και στο βιβλίο Γκίνες.