Η γυμνή αλήθεια των Kardashians: Η νέα ολόγυμνη φωτογράφιση της Kourtney θα σε αφήσει άφωνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γυμνή αλήθεια των Kardashians: Η νέα ολόγυμνη φωτογράφιση της Kourtney θα σε αφήσει άφωνη

Γιατί μόνο μία Kardashian θα μπορούσε να το κάνει αυτό!

Η ιστορία της Kourtney Kardashian με τον Scott Disick, με τον οποίο έχει και τρία παιδιά έχει καταντήσει πια μία αστεία υπόθεση και κανείς από τους δύο δεν λέει να βάλει ένα τέλος. Οι προκλητικές κινήσεις των δύο star (πότε η Kourtney στον Scott, πότε ο Scott στην Kourtney) πάντα μας δίνουν τροφή για σχόλια, αφού κανένας από τους δύο δεν φέρεται σαν ώριμος άνθρωπος.

Μετά την κίνηση του Scott να κάνει την πρώην του να ζηλέψει βγαίνοντας με μία καινούργια σύντροφο, δίμετρη, ξανθιά και όμορφη και η reality star αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω.

Η μεγάλη κόρη της οικογένειας Kardashian αποφάσισε να κάνει μία ακόμη extreme φωτογράφιση, προκειμένου να κάνει τον Scott να ζηλέψει και να του δείξει τι ακριβώς χάνει μακριά της. Και αυτό με έναν μόνο τρόπο θα μπορούσε να γίνει: με μία γυμνή φωτογράφιση.

Και όταν λέμε γυμνή δεν εννοούμε topless, εννοούμε ΟΛΟΓΥΜΝΗ! H 38χρονη reality star φωτογραφήθηκε στην πισίνα του σπιτιού της ολόγυμνη με την Kim, την Kylie και τις υπόλοιπες αδερφές της να κάθονται απέξω και να την χαζεύουν. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι από το trailer του KUWTK, το οποίο κυκλοφόρησε εχθές.

4035FFCB00000578 4497622 image m 37 1494538463604

Και αν προσπεράσεις το γεγονός πως ήταν ολόγυμνη, ήταν πραγματικά εκθαμβωτική, αφού έκανε μέχρι και την Kylie Jenner που έχει τα μισά της χρόνια να αναφωνήσει με ενθουσιασμό που είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει τέτοιο σώμα (και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της).

3F5B134700000578 4422566 image m 6 1492538879606

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.