Μετά τις φήμες πως έχουν σχέση, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τις φήμες πως έχουν σχέση, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί

Τελικά, μήπως δεν είναι μόνο φήμες;

Πριν από μία εβομάδα κυκλοφόρησαν στα ξένα sites δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα ή για να είμαστε πιο ακριβής να βρίσκονται σε σχέση εδώ και λίγο καιρό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Baywatch στην οποία και πρωταγωνιστούν και πολλοί μιλούν για έναν έρωτα κεραυνοβόλο. Και αφού μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει την είδηση καμία από τις δύο πλευρές, κάτι μας λέει πως έχουμε ένα καινούργιο ζευγάρι στο Hollywood και μάλιστα super sexy.

Το διάσημο wannabe ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί σε έξοδο και όπως καταλαβαίνεις οι φήμες φούντωσαν ακόμη περισσότερο. Ο Zac Efron και η Alexandra Daddario (μα τι γυναίκα) όπως όλα δείχνουν αποτελούν το νέο ζευγάρι του Hollywood και αν μας ρωτάς, ναι τους βρίσκουμε απίστευτα ταιριαστούς και αναμφίβολα το πιο sexy ζευγάρι.

4041DF2F00000578 0 image m 81 1494651555493

Πηγές αναφέρουν πως βγαίνουν εδώ και αρκετό καιρό κρυφά, όμως τώρα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στο όμορφο Miami σε μία casual και χαλαρή βόλτα. Η 30χρονη ηθοποιός αν και ντυμένη πολύ casual ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς.

4041EEBB00000578 0 image m 91 1494652877109

Οι δυο τους περπατούσαν μαζί ο ένας στον άλλο, ενώ σε ένα στιγμιότυπο ο Zac είναι πολύ κοντά στην Alexandra και αυτό εμάς μόνο φιλικό δεν μας φαίνεται. Άντε, παραδεχτείτε το επιτέλους!