Whaaaat? Η Kendall Jenner παντρεύεται και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaaat? Η Kendall Jenner παντρεύεται και ιδού η απόδειξη

Μη μας γελούν τα μάτια μας...

Αν υπήρχε ένα πράγμα που δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε, αυτό είναι το γεγονός πως η Kendall Jenner παντρεύεται. Και όχι γιατί το θεωρούσαμε απίθανο, απλά δεν φανταζόμασταν πως η σχέση της με τον ASAP Rocky ήταν τόσο σοβαρή που θα οδηγούσε ακόμη και σε γάμο.

Όπως όμως όλα δείχνουν τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε μάλλον για έναν γάμο, που θα γεμίσεις χαρά την οικογένεια Kardashian-Jenner. Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε χθες σε ένα πάρτυ στο Los Angeles, όπου και απαθάνατίστηκε να χορεύει, με την Kendallνα φορά στο χέρι της ένα τεράστιο δαχτυλίδι, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι δώρο του συντρόφου της.

Το 21χρονο μοντέλο βρέθηκε στο Peppermint Club με τον 28χρονο φίλο της να δίνει φυσικά το παρών. Η star φορούσε ένα μίνι μεταλλικό φόρεμα στις αποχρώσεις του μαύρου και του ασημί, ενώ είχε υιοθετήσει ένα τελείως sleek hairlook. Μία πηγή αναφέρει μάλιστα, πως τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι, οπότε ένας γάμος δεν αποκλείεται να είναι στα σχέδια τους. Και μετά από αυτό το δαχτυλίδι μάλιστα, τίποτα δεν είναι απίθανο!

kendall jenner flashes huge diamond ring as she leaves wild party with aap rocky lead