Η είδηση που περιμέναμε καιρό! Η γνωστή τραγουδίστρια έχει καινούργιο σύντροφο & είναι ένας κούκλος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση που περιμέναμε καιρό! Η γνωστή τραγουδίστρια έχει καινούργιο σύντροφο & είναι ένας κούκλος

Ποιος να το περίμενε...

Οχτώ μήνες έχουν περάσει από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός φίλος της αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς ήταν κάτι που δεν μας είχε ξαφνιάσει ιδιαίτερα, αφού όλες τις οι σχέσεις ήταν αρκετά σύντομες.

Από τότε λοιπόν γνωρίζαμε πως η star είναι ελεύθερη (και ωραία), παρά το γεγονός πως ένα διάστημα πληροφορίες την ήθελαν να βγαίνει με τον Jake Gyllenhaal. Οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν και έκτοτε χάσαμε κάθε ίχνος της. Εκεί δηλαδή που την είχαμε συνεχώς μπροστά μας, τους τελευταίους τρεις μήνες εξαφανίστηκε και δεν είχαμε ούτε ένα νέο της.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, γιατί και την είδαμε πριν από λίγες ημέρες στο πατρικό της σπίτι -αρκετά αλλαγμένη βέβαια- και σοβαρή σχέση έχει εδώ και κάποιους μήνες. Η Taylor Swift (περί ης ο λόγος) μας εξέπληξε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αφού μετά την ξαφνική της εμφάνιση στο σπίτι της μητέρας της, ανακαλύψαμε πως έχει και νέο σύντροφο.

406945C700000578 4512752 New love Taylor Swift pictured 2016 is reportedly dating English a 43 1494974203020

Ο Βρετανός Joe Alwyn, είναι ο ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά της 27χρονης τραγουδίστριας και μάλιστα είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες. Η εφημερίδα The Sun σε δημοσίευμα της αναφέρει, πως παρά το γεγονός πως εκείνος μένει ακόμη με τους γονείς του, τα πράγματα είναι ήδη πολύ σοβαρά μεταξύ τους. Μία άλλη πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: «Η Taylor και ο Joe είναι το καλύτερο deal που έχει γίνει και πρόκειται για μία πολύ σοβαρή σχέση. Όμως μετά από όσα έγιναν με τον Tom Hiddleston, ήταν αποφασισμένοι να την κρατήσουν κρυφή».

4069207700000578 4512752 image a 86 1494971613591

Ομολογούμε πως χαιρόμαστε πάρα πολύ μαζί της και ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά με τη νέα της σχέση.