Προβλήματα στον παράδεισο; Το tweet για τον Jay-Z που θα βγάλει την εγκυμονούσα Beyonce έξω φρενών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Προβλήματα στον παράδεισο; Το tweet για τον Jay-Z που θα βγάλει την εγκυμονούσα Beyonce έξω φρενών

«Ούρλιαζε» η Bey

Το βράδυ της 17ης Μαΐου είναι μία ημέρα που η Beyonce θα ήθελε να ξεχάσει οπωσδήποτε, αφού ένα tweet που έκανε γνωστή star στο προσωπικό της account στο Twitter απειλεί να καταστρέψει την οικογενειακή της ευτυχία.

Θυμάσαι σίγουρα στο τραγούδι της Lemonade που αναφερόταν σε μία κοπέλα, τη «Becky with the good hair», η οποία κατά πάσα πιθανότητα ήταν αυτή, με την οποία ο Jay Z την απάτησε. Ε, το tweet που ανέβηκε έγραφε: «Hey Beyonce, I got a secret. I am Becky With the Short Hair. #iaintsorry #muvalemonade».

Βέβαια, το σημαντικό της υπόθεσης είναι ποια star έκανε αυτό το tweet. Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Η Amber Rose λοιπόν, έγραψε αυτό το tweet με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν βροχή. Ένα από τα σημαντικότερα, ήταν αυτό που ανέφερε, πως η σταρ σίγουρα δεν θέλει να μπλέξει με την Beyonce. Από τότε που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της κατηγορήθηκαν πολλές σταρ, όπως η Rachel Roy, η Rita Ora και η Taylor Swift.

2017 05 18

Δεν ξέρουμε τώρα αν η Amber το εννοεί, η απλά θέλησε να δημιουργήσει λίγο χαμό γύρω από το όνομα της. Θα δούμε στην πορεία!