Παρατήρησε την! Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η star έχει απίστευτο σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παρατήρησε την! Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η star έχει απίστευτο σώμα

Πες μας το μυστικό σου...

Σε μία εβδομάδα συμπληρώνονται δύο μήνες από τότε που η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ήταν ακόμη Σεπτέμβριος όταν η star μα αποκάλυψε πως παντρεύεται και τρεις μήνες μετά ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Ζούσαμε μαζί της όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης της και χαιρόμασταν να βλέπουμε την κοιλίτσα της να φουσκώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο. Στις 25 Μαρτίου η ξανθιά ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έκτοτε όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, διανύει την καλύτερη και ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Αυτό βέβαια που θαυμάζουμε πάντα στις star του Hollywood ξέρεις πολύ καλά πως είναι το σώμα που έχουν ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την εγκυμοσύνη τους. Εντάξει δεν θα αναφερθούμε στην Irina Shayk που μοιάζει σαν να μην έμεινε ποτέ έγκυος, αλλά στη συγκεκριμένη ηθοποιό, η οποία έχασε πολύ γρήγορα τα κιλά που πήρε.

Η Amanda Seyfried απαθανατίστηκε στο Los Angeles με casual εμφάνιση, όπου είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της Finn και ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. Φορώντας κολάν, αθλητικά παπούτσια και ένα ροζ αέρινο μπλουζάκι απόλαυσε τη βόλτα της και μας έδειξε το super αδυνατισμένο κορμί της.

406B688900000578 4513876 image a 36 1495008456294