Σχέση που πονάει: Ο star βγαίνει με τη νέα του σύντροφο τη στιγμή που η πρώην σύζυγος του χωρίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σχέση που πονάει: Ο star βγαίνει με τη νέα του σύντροφο τη στιγμή που η πρώην σύζυγος του χωρίζει

Είναι ίσως το χειρότερο timing

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά μαζί, τα οποία όμως δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθούν και να μπουν στη διαμάχη των γονιών, αφού το διαζύγιο τους βγήκε συναινετικό.

Τον Νοέμβριο του 2015 ανακοίνωσε επίσημα πως βγαίνει με τον συμπαρουσιαστή της και έκτοτε είναι μαζί. Λίγο πριν την εκπνοή του 2016 φήμες ανέφεραν πως πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο 2017, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού η star ανέφερε σε συνέντευξη της, πως θα ήθελε πρώτα ένα ακόμη παιδί.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση και ο πρώην σύζυγος της ανησυχεί πολύ για τα παιδιά του. Στο μεταξύ, όσο προσπαθεί να διαχειριστεί το πως θα φροντίσει τα παιδιά του έχει ήδη βρει τη γυναίκα που θα τον συντροφεύσει στη ζωή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Gavin Rossdale παρέα με τη νεαρή σύντροφο του Sophia Thomalla να απολαμβάνουν το δείπνο τους πριν από μερικές ημέρες στο Indianapolis.

sophia thomalla

Παράλληλα δεν κρύβει την ανησυχία του για τη σχέση της Gwen Stefani με τον Blake Shelton, που το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στα καλύτερα της. Αποκλειστικές πηγές του Life&Style αναφέρουν πως ο Gavin ανησυχεί για το πως τα παιδιά του θα μπορούσαν να διαχειριστούν έναν ακόμη χωρισμό, γι’ αυτό και θέλει να συζητήσει με την πρώην του και τον Blake για το τι ακριβώς θα κάνουν.

Την ίδια στιγμή πάντως ο star φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και πως τα πράγματα με την 27χρονη Sophia είναι πολύ σοβαρά.