Τα social media τα «βάζουν» ξανά με τους Beckhams και την λάθος ανατροφή των παιδιών τους

Ερμιόνη Σαρρή
Τα social media τα «βάζουν» ξανά με τους Beckhams και την λάθος ανατροφή των παιδιών τους

Οι Beckhams τα «έχουν ακούσει» αρκετές φορές από τους χρήστες των social media κυρίως για μερικές αποφάσεις που παίρνουν σχετικά με την ανατροφή της Harper. Θυμάσαι τον μικρό χαμούλη που είχε δημιουργηθεί με το μανικιούρ και πεντικιούρ της 5χρονης; Tώρα σειρά έχει και ο Cruz.

O 12χρονος πήγε στο γυμναστήριο μαζί με τον μπαμπά του και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεό του από την ώρα που έκανε «κωπηλατικό» στο γυμναστήριο. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως η συγκεκριμένη γυμναστική είναι πολύ σκληρή για τον 12χρονο και κάπως... ακατάλληλη.

https://www.instagram.com/p/p

Και οι διαδικτυακές επιθέσεις δε σταματούν εδώ καθώς ο David Beckham δέχθηκε αρνητικά σχόλια και για την απόφασή του να δοκιμαστεί η Harper στο kick boxing. Ένας μάλιστα από τους followers του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Harper πως δεν πρέπει να γυμνάζει τόσο έντονα τα μπράτσα της αφού είναι μόλις 5 ετών.

harper beckham kick boxing

Καταλαβαίνεις πως οι Beckhams άθελά τους προκάλεσαν ξανά τις αντιδράσεις των followers τους. Μερικοί από αυτούς παρότρυναν τον Cruz να ασχοληθεί με τα αθλήματα και όχι με μία τόση επίπονη γυμναστική με όργανα.

DPG Network