Επιτέλους ο Tom Cruise κάνει την πιο ηχηρή δήλωση για τη Suri

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους ο Tom Cruise κάνει την πιο ηχηρή δήλωση για τη Suri

Είναι ίσως και η είδηση του μήνα

Αν υπάρχει μία είδηση που μας ξάφνιασε -ευχάριστα- τότε αυτή είναι η κίνηση του Tom Cruise να μιλήσει για την κόρη του Suri μετά από πάρα πολύ καιρό, ίσως και χρόνια. Ο ηθοποιός χώρισε με την Katie Holmes το 2012 και έκτοτε οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγο του και την κόρη του ψυχράνθηκαν κάπως.

Πολύ σπάνια μιλάει για την κόρη του τη Suri και ακόμη πιο σπάνια την επισκέπτεται. Έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές να ψυχολογήσουμε τον ηθοποιό και να "δικαιολογήσουμε" την συμπεριφορά του, αλλά δυστυχώς καμία φορά δεν βγάλαμε κάποια άκρη. Γι' αυτό όπως καταλαβαίνεις, το γεγονός πως ο Tom μίλησε για την κόρη του μόνο περιέργεια θα μπορούσε να μας προκαλέσει.

Ο 53χρονος ηθοποιός μίλησε στο Sydney Morning Heral και σε ερώτηση που του έγινε για την 11χρονη κόρη του Suri και το αν εκείνη θελήσει στο μέλλον να γίνει ηθοποιός σαν τον μπαμπά της εκείνος δεν απέφυγε να απαντήσει λέγοντας, πως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

3754FA1800000578 0 image m 16 1471445724273

«Εγώ λατρεύω να κάνω ταινίες. Το κάνω όλη μου τη ζωή, είναι αυτό που κάνω καλύτερα», ανέφερε επίσης ο ηθοποιός για τη δουλειά του και τον ευατό του. Η Katie Holmes γνωρίζεις πως έχει την κηδεμονία της μικρής Suri με τον Tom να τη βλέπει αραιά και που. Σύμφωνα με πληροφόρίες του Us Weekly για τα γενέθλια του πέρυσι ο Tom και η Suri ταξίδεψαν στην Αγγλία και πέρασαν μαζί πέντε μέρες.

Όπως και να ‘χει πάντως και όποτε και αν τη βλέπει εμάς αυτή η κίνηση του, το να μιλήσει για τη Suri, μας ξάφνιασε γιατί δεν το συνηθίζει ιδιαίτερα. Φτου, να μην τον ματιάσουμε!