Λίγο πριν η Beyonce φέρει στον κόσμο τα διδυμάκια της, η μητέρα της μιλάει για την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν η Beyonce φέρει στον κόσμο τα διδυμάκια της, η μητέρα της μιλάει για την εγκυμοσύνη της

Η κοιλίτσα της είναι έτοιμη να εκραγεί

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από τρεις μήνες η ανακοίνωση της Beyonce πως σε λίγους μήνες η οικογένεια τους θα αυξηθεί κατά δύο μέλη. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram ανεβάζοντας μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στο account της και γράφοντας πως είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη και χαρούμενη που σύντομα η οικογένεια της θα έχει δύο ακόμα νέα μέλη.

Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε το φύλο των μωρών της, μιας και οι απόψεις διίστανται συνεχώς, με εκείνη να μη δίνει τη σίγουρη απάντηση. Δεν αγχωνόμαστε όμως πια, αφού σε πολύ λίγο καιρό θα δούμε τα μωράκια της. Η κοιλίτσα της έχει πια μεγαλώσει πάρα πολύ, που τη βλέπεις και πιστεύεις πως θα εκραγεί.

40B7AC4400000578 4539580 Happy family Beyonce and husband Jay Z 47 have been together for a 1 1495677520834

Το Σάββατο που μας πέρασε η γλυκιά και όμορφη τραγουδίστρια έκανε το baby shower των διδύμων με το πάρτι να έχει τίτλο: «Carter push party». Η Queen Bey για μία ακόμη φορά δικαίωσε τον τίτλο της, αφού το πάρτι της ήταν ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό. Ντυμένη σε ένα boho στυλ και με την κοιλίτσα της να είναι διακοσμημένη με henna έκανε για μία ακόμη φορά τη διαφορά.

Η μητέρα της, Tina Knowles, μιλώντας για την εγκυμοσύνη της κόρης της ανέφερε: «Η Beyonce τα πάει περίφημα. Είναι έτοιμη να δει και να γνωρίσει τα μωράκια της. Το baby shower ήταν υπέροχο και πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Πιστεύω πως βοήθησα πολύ για να πετύχει το ντύσιμο και την εμφάνιση της. Θέλαμε να είναι όλα όπως τα ονειρεύτηκε και απλά τη βοήθησα να τα κάνει πράξη».