Έξω φρενών! Η Kourtney Kardashian απαγόρευσε στον Scott Disick να βλέπει τα παιδιά του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξω φρενών! Η Kourtney Kardashian απαγόρευσε στον Scott Disick να βλέπει τα παιδιά του

Κάποιος πρέπει να τον συνετίσει

Ποιος είδε την Kourtney Kardashian και δεν τη φοβήθηκε. Ναι, αυτή η έκφραση ταιριάζει απίστευτα για να χαρακτηρίσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η reality star από την ημέρα που είδε τι κάνει ο Scott Disick στις Κάννες. Όπως θα έχεις καταλάβει η επανασύνδεση τους αποτελεί παρελθόν καιρό τώρα και ο Scott επέστρεψε και πάλι στον παλιό καλό του εαυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ η 38χρονη σταρ απαγόρεψε στον πρώην της να έχει την παραμικρή επαφή με τα τρία του παιδιά (Mason, Penelope και Reign ) μέχρι να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση μετά τα κατορθώματα του στις Κάννες την εβδομάδα που μας πέρασε. Ίσως δεν χρειάζεται να σου το αναφέρουμε, αλλά σου θυμίζουμε πως ο 33χρονος σταρ μέσα σε 4 μόλις ημέρες απαθανατίστηκε με τρεις διαφορετικές γυναίκες σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Αρχικά έφυγε από το Los Angeles με την 19χρονη Bella Thorne, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν να αναφέρουν πως μόλις ανακαλύψαμε το ειδύλλιο του καλοκαιριού. Λάθος όμως, γιατί την επόμενη μέρα ο σταρ εθεάθη στο ίδιο δωμάτιο, στην ίδια πισίνα, να φιλάει τρυφερά και να χαριεντίζεται με την πρώην του –με αυτή που απάτησε την Kourtney- Chloe Bartolli. Φυσικά, λίγες ώρες αργότερα το θηλυκό που τον συνόδευε δεν ήταν το ίδιο.

Καταλαβαίνεις πως ο Scott βρίσκεται σε μία σύγχυση, η οποία τον οδηγεί σε παράλογες κινήσεις, οι οποίες όμως φέρνουν και τις ανάλογες συνέπειες. Και αν μας ρωτάς είμαστε απόλυτα με το μέρος της Kourtney, γιατί ο σταρ έχει τουλάχιστον «εκτροχιαστεί» τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρουμε τι του συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι, αλλά το σίγουρο είναι πως τα παιδιά του θα τα βλέπει μόνο σε φωτογραφίες αν δεν διορθωθεί.