Ένα ροζ πάρτι για την Victoria Beckham

Ένα ροζ πάρτι για την Victoria Beckham

Οι διάσημοι φίλοι της Victoria διοργάνωσαν ένα baby shower για την μέλλουσα μαμά, ντυμένο εξολοκλήρου στα ροζ –το νεότερο μέλος της οικογένειας Beckham θα είναι κορίτσι, βλέπετε.

Τα baby showers, τα μικρά, φιλικά πάρτι, δηλαδή, που οργανώνουν οι φίλες των μελλοντικών μαμάδων λίγο πριν τη μέρα της γέννας ώστε να γιορτάσουν την άφιξη του μωρού και να του κάνουν τα πρώτα του δώρα, είναι κάτι σαν έθιμο στο εξωτερικό. Πως θα μπορούσε, λοιπόν, η πιο στιλάτη έγκυος που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή εκεί έξω και ακούει στο όνομα Victoria Beckham, να μην είχε το δικό της.

Το Σάββατο που μας πέρασε, η Eva Longoria, η οποία τυγχάνει κολλητή της Victoria, διοργάνωσε μαζί με άλλους φίλους της μέλλουσας μαμάς ένα baby shower, ειδικά αφιερωμένο σε αυτήν και το κοριτσάκι που θα αποκτήσει σε λίγο καιρό. Το πάρτι έγινε στο ξενοδοχείο Petit L'Ermitage στο δυτικό Hollywood, με μια λίστα περίπου 30 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν η Demi Moore, η Nichole Richie, η Rachel Zoe, η Tana Ramsay και η επίσης έγκυος, Selma Blair.

Όλο το πάρτι ήταν βαμμένο στις αποχρώσεις του ροζ, από τα έπιπλα μέχρι τα λουλούδια, ενώ η Victoria εμφανίστηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι, φορώντας ένα μωβ φόρεμα με V λαιμόκοψη. Τα δώρα που έκαναν οι καλεσμένοι στο, αγέννητο ακόμα, μωρό, ήταν –και αυτά- σε ροζ χρώμα, μεταξύ των οποίων, ένα ροζ καροτσάκι Quinny Buzz, ένα ροζ μαξιλάρι κούνιας Balboa Baby, ροζ μπουρνούζι, μια ψάθινη κούνια, μια λούτρινη καμηλοπάρδαλη, βιβλία και ρούχα.

Η φωτογραφία που βλέπετε ανέβηκε στον λογαριασμό της Victoria στο twitter, προφανώς από το κινητό της, με λεζάντα «So much fun!» και αμέτρητα θαυμαστικά στο τέλος. Γιατί μια Victoria Beckham ξέρει να περνά καλά, ακόμα και με τη κοιλιά στο στόμα.