Η πρώτη φωτογραφία της Natalie Portman με την κόρη της θα σου λιώσει την καρδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη φωτογραφία της Natalie Portman με την κόρη της θα σου λιώσει την καρδιά

Μπορείς να λιώσεις ελεύθερα

Πριν από τρεις μήνες και κάτι η Natalie Portman έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, κάνοντας την έκπληξη, αφού ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν είχε παρευρεθεί τη βραδιά των Oscars στο Dolby theatre. Όχι δεν είχε ανακοινώσει τότε πως γέννησε, αυτό αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες αργότερα.

Η μικρή Amalia ήρθε στον κόσμο λίγες ημέρες πριν τη βραδιά των Oscars και και ενώ η Natalie Portman έχει κάνει αρκετές εξόδους από τότε, αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Los Angeles παρέα με την τριών μηνών κόρη της. Και αυτή είναι η πρώτη της εμφάνιση, όπου βλέπουμε τη νεογέννητη κορούλα της.

Η 35χρονη ηθοποιός ήταν ντυμένη αρκετά casual και η εικόνα με την κόρη της, ήταν πραγματικά μαγική. Στις προηγούμενες εξόδους με την κόρη της, δεν είχαμε την τύχη να τη δούμε, καθώς την είχε συνεχώς στο μάρσιπο της, όμως αυτή τη φορά ήμασταν κάπως πιο τυχερές.

40F0A1BD00000578 0 Mom chic The Jackie actress was simple and stylish donning relax m 51 1496164043134

Η μικρή Amalia φορούσε ένα ριγέ φορμάκι και καθόταν τόσο ήρεμη στην αγκαλιά της μαμάς της (η οποία της χάϊδευε γλυκά το κεφαλάκι) που πραγματικά μας έλιωσε την καρδιά. Το μόνο που πρέπει είναι να δεις τις φωτογραφίες της.

40F14B0A00000578 0 On the go The modern mama doted on her little one who was covere m 54 1496164225703

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.