It smells like summer: Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με το μαγιό της και «κόβει ανάσες» στο Instagram

It smells like summer: Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με το μαγιό της και «κόβει ανάσες» στο Instagram

Θέλουμε το μαύρισμα της..

Η Λάουρα Νάργες έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο εδώ και κάποιες εβδομάδες και η παρουσία της έχει γίνει αισθητή τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, όσο και στον κυβερνοχώρο, αφού μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητας της με τους fan της στο Instagram. Πριν από λίγες ημέρες την είδαμε μαζί με τη Σόφη Πασχάλη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, σήμερα σταθήκαμε λίγο πιο τυχερές, αφού η φωτογραφία που βγήκε στην αρχική μας ήταν απλά ονειρική.

Η Λάουρα Νάργες φόρεσε το μαγιό και το κιμονό της και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο προσωπικό της Instagram account μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Ψέματα δεν θα σου πούμε, αλλά η παρουσιάστρια γύρισε πραγματικά άλλος άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση τουλάχιστον.

Απίστευτα αδυνατισμένη και μαυρισμένη η 27χρονη πόζαρε με το μαγιό της και έκοψε ανάσες με την εμφάνιση της. By the way το μαγιό της ήταν πανέμορφο (τόσο το χρώμα, όσο και το σχέδιο) και αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της.

https://www.instagram.com/p/