Tι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Νησί;

Tι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Νησί;

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Νησί; Κλείνει η Σπιναλόγγα δύο επεισόδια πριν το τέλος της σειράς που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα βράδυ.

Ο Μανόλης φεύγει για να αναλάβει τα κτήματα του θείου του στη Μεσσαρά. Η Άννα χάνει κάθε ελπίδα αλλά χαίρεται όταν ο Αντρέας της λέει να πάνε μαζί να τον επισκεφτούν. Τελικά, ο Αντρέας πηγαίνει μόνος του και βρίσκει τον ξάδερφό του. Η Άννα δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευσή της μπροστά στα πεθερικά της και συγκρούεται με τον άντρα της όταν αυτός επιστρέφει από τον Μανόλη. Στην Σπιναλόγκα αρκετοί κάτοικοι είναι διστακτικοί γιατί δεν ξέρουν πώς θα τους υποδεχτούν στον έξω κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Αποφασίζουν την ομαδική αποχώρηση από το νησί στις 25 Αυγούστου. Οι Πλακιώτες τοyς ετοιμάζουν μεγάλο γλέντι.

Τέλος η Άννα και ο Αντρέας ετοιμάζονται να πάνε στην Πλάκα για να υποδεχτούν τη Μαρία η οποία στο πλάι του γιατρού Κυρίτση νιώθει σιγουριά και πολύ όμορφα. Η τελευταία σκηνή θα μας αφήσει με κομμένη την ανάσα για το προτελευταίο επεισόδιο στις 16 Μαΐου.