Η Selena Gomez μόλις μας έκανε να χειροκροτήσουμε τους κοιλιακούς της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez μόλις μας έκανε να χειροκροτήσουμε τους κοιλιακούς της

Δες τη στην πιο chic και sexy εμφάνιση της

Πρόσφατα η Selena Gomez παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία για πρώτη φορά από τότε που ανακοινώθηκε κι επίσημα η σχέση της με το Weeknd άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα όσα νιώθει. Εάν είχες διαβάσει το εν λόγω κείμενο θα θυμάσαι πως η Selly είχε πει πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και πως όταν αγαπάει το κάνει με όλη της την ψυχή.

Με αυτές τις δηλώσεις φωτιά λοιπόν, η 24χρονη τραγουδίστρια μας άφησε και πέταξε ως τη Νέα Υόρκη για να βρει τον καλό της και να περάσει το Σαββατοκύριακο με το μόνο άτομο που θέλει να είναι μαζί αυτό τον καιρό. Όπως καταλαβαίνεις η εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητη, όπως κι έγινε.

Εκτός λοιπόν του ότι η Selena έκανε μία από τις πιο chic και sexy εμφανίσεις της ever –ξέρεις ότι το μαύρο πάντα κολακεύει το γυναικείο σώμα- δεν μπορέσαμε να μην θαυμάσουμε τους κοιλιακούς της. Η 24χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα μαύρο crop top που άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος της κοιλιάς της με παντελόνι, jacket και παπούτσια στην ίδια απόχρωση.

410AC8B100000578 0 image m 32 1496436547162

Είναι γεγονός πως η Selena έχει ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα και η εμφάνιση της αυτή, είναι η ζωντανή απόδειξη. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και όσο περνάει ο καιρός δένεται ακόμη πιο πολύ με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως η σχέση της με τον Weeknd είναι πολύ δυνατή και πολύ πιο διαφορετική, απ’ ότι με τον Justin Bieber.

410AC53F00000578 0 image m 38 1496437529319

Keep up Selly!