Η star του Grey’s Anatomy μόλις μας σύστησε την ενάμιση μηνών κορούλα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star του Grey’s Anatomy μόλις μας σύστησε την ενάμιση μηνών κορούλα της

Φαίνεται να έχει μεγαλώσει τόσο πολύ

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα (σχεδόν δύο) η star του Grey’s Anatomy έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και φυσικά από τότε διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Στις αρχές Μαΐου περίπου έκανε και τη πρώτη της δημόσια εμφάνιση και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι τα σημάδια της εγκυμοσύνης είχαν εξαφανιστεί πλήρως.

Και όχι καθόλου δεν απορήσαμε αφού έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις μανούλες του Hollywood τη μία μέρα με φουσκωμένη την κοιλίτσα και λίγες ημέρες μετά σαν να μην ήταν έγκυος ποτέ. Η γλυκιά ηθοποιός μάλιστα που μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές στο Instagram, σήμερα σκέφτηκε να μας συστήσει την κόρη της.

Αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία που ανεβάζει, καθώς στην πρώτη ήταν τόσο μικροσκοπικούλα, που σχεδόν δεν φαινόταν στην αγκαλιά της. Η Camilla Luddington ανέβασε στο account της μία φωτογραφία με εκείνη και την κορούλα της τη Heyden, όπως την έχει ονομάσει στην παραλία. Η μικρούλα ήταν ανάλαφρα και πολύ καλοκαιρινά ντυμένη με ένα καπελάκι να καλύπτει το πρόσωπο και το κεφαλάκι της.

https://www.instagram.com/p/

Η φωτογραφία ήταν πραγματικά τόσο χαριτωμένη, που σχεδόν μας ξύπνησε το μητρικό ένστικτο.