Το διαζύγιο ανήκει στο παρελθόν! Kim Kardashian & Kanye West σε ταξίδι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διαζύγιο ανήκει στο παρελθόν! Kim Kardashian & Kanye West σε ταξίδι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Έχουν διαγράψει τελείως το κεφάλαιο χωρισμός

Η αλήθεια είναι πως από τότε που η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι και χάθηκε για λίγο καιρό από το προσκήνιο ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος όχι μόνο για την ίδια και τον Kanye, αλλά και για όλη την υπόλοιπη οικογένεια της. Μετά και το breakdown του rapper μάλιστα πολλοί έκαναν λόγο πως το ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα και δεν τα πάει καθόλου καλά.

Αυτή η είδηση διαψέυστηκε πολλές φορές την χρονιά που μας πέρασε, ενώ στις αρχές του 2017 βγήκε και πάλι στην επιφάνεια, με αποκορύφωμα το διάστημα των τελευταίων μηνών, που τους ήθελε να περνούν ξεχωριστά την επέτειο του γάμου τους, -έντονο σημάδι χωρισμού-.

Να όμως που η Kim Kardashian την ημέρα της τρίτης επετείου του γάμου τους έβαλε μια και καλή τέλος στις φήμες, όταν και κοινοποίησε φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν είχαμε ξαναδεί προκειμένου να πει χρόνια πολλά στον καλύτερο σύζυγο και πατέρα, όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά. Ο Kanye West φυσικά ανταπέδωσε με τον πιο ρομαντικό τρόπο, αφού μπαίνοντας στο σπίτι της η Kim βρήκε το δωμάτιο της στολισμένο με λευκά λουλούδια παντού.

kim kardashian first photo since robbery kanye west north saint ftr

Και δεν τελειώνουμε εκεί, αφού το ζευγάρι βάλθηκε να μας αποδείξει πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει, αλλά είναι και πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτε. Η Kim και ο Kanye βρίσκονται ταξίδι στις Μπαχάμες με τα παιδιά τους και σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, είναι σαν να περνούν το δεύτερπ μήνα του μέλιτος.

Είναι ομολογουμένως μία θετική εξέλιξη στης ζωή αυτής της οικογένειας, γιατί τώρα που το σκεφτόμαστε δεν μας "έχουν κάνει και λίγα".