Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Η σταρ έχει ήδη κορμάρα

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που το διάσημο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Και μπορεί τον νέο μπαμπά να τον είδαμε πολλές φορές από τότε -λόγω της προώθησης του cd του- πρώτη φορά όμως τους είδαμε μαζί σε έξοδο τους.

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία βόλτα να ξεσκάσει για λίγο από τα νέα του καθήκοντα και απαθανατίστηκε μαζί στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου τους. Η Cheryl Cole και ο Liam Payne εθεάθησαν έξω από το The Ivy στο Covent Garden και πραγματικά ήταν υπέρλαμπροι. Φαίνεται πως το ζευγάρι απολαμβάνει τη νέα του ζωή ως γονείς και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερο στα χαμόγελα τους.

Cheryl and Liam 965340

Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν ντυμένος αρκετά casual με τζιν παντελόνι λευκό παντελόνι και μαύρο δερμάτινο jacket, ενώ η Cheryl ήταν απίστευτα όμορφη και chic μέσα στη δερμάτινη ζιπ κιλότ που φορούσε και το tropical πουκάμισο της. Δεν χρειπαζεται να αναφερθούμε στο σώμα της, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και βλέπεις πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης που είχε πάρει. Η μητρότητα της πάει πάρα πολύ.