Η Beyonce μόλις έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και τη Blue Ivy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Beyonce μόλις έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και τη Blue Ivy

Και μία πολύ όμορφη κίνηση

Είναι πάρα πολύ σύνηθες σε μία οικογένεια που έχει ήδη ένα παιδί και περιμένει το δεύτερο, το πρώτο να νιώθει μία κάποια ζήλεια και πως το παραμελούν. Αυτό όμως δεν ισχύει για την Beyonce, τον Jay Z και την Blue Ivy, καθώς η απόφαση που πήραν σχετικά με τη γέννηση των παιδιών τους, είναι κάτι πολύ γλυκό και όμορφο και σίγουρα θα χαροποιήσει τη μεγάλη τους κόρη.

Το διάσημο ζευγάρι όπως είναι ήδη γνωστό περιμένει δίδυμα και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την ημέρα που θα μάθουμε πως η Queen Bey έφερε στον κόσμο τα παιδάκια της. Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγος της Jay Z, έκαναν ένα πλάνο προκειμένου να βοηθήσουν τη Blue Ivy στο ρόλο της ως μεγάλη αδερφή και αποκάλυψαν πως η 5χρονη κόρη τους θα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο την ημέρα του τοκετού, ώστε να είναι μάρτυρας της όμορφης και μαγικής οικογενειακής τους στιγμής.

4114A49B00000578 4571406 Big sister Beyonce and Jay Z are expecting twins in the coming w a 67 1496607382210

Σκέφτηκαν να κάνουν αυτή την πράξη, γιατί ανησυχούσαν πως η κόρη τους ίσως να νιώσει παραμελημένη όταν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα αδερφάκια της κι έτσι, με αυτόν τον τρόπο θα την κάνουν να αισθανθεί πιο όμορφα και πως πράγματι είναι εκεί παρούσα ως μεγάλη αδερφή.