Η Μαλού παραδέχεται την εγκυμοσύνη της με το πιο ωραίο μήνυμα

Ερμιόνη Σαρρή
Η Μαλού παραδέχεται την εγκυμοσύνη της με το πιο ωραίο μήνυμα

Η Μαλού είναι μία από τις πιο χαμηλών τόνων τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στόχος της είναι να τραβά την προσοχή μόνο με τα επαγγελματικά της βήματα για αυτό και όσον αφορά τα προσωπικά της κρατά σιγή ιχθύος. Η σχέση της όμως με τον σέξι Juan Rodriguez μαθεύτηκε μετά τις περσινές τους διακοπές στη Μύκονο και τώρα όπως φαίνεται, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή τα γενέθλιά της, πόσταρε μία φωτογραφία στο instagram, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές και μίλησε έμμεσα για την εγκυμοσύνη της. Πιστεύουμε πως είναι μία από τις πιο ωραίες ανακοινώσεις και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Η Μαλού συγκεκριμένα έγραψε στο account της: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου .... Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το "φου" δεκάδες ευχές ..."εσένα" δεν περναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω ,ίσως δεν τολμούσα , ίσως δεν ήταν η στιγμή ...φέτος ηρθες με φόρα και δικαιωματικά η ευχή μου αυτή είναι όλη δίκη σου ...όλες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν».

https://www.instagram.com/p/
DPG Network