Baby boom: Το διάσημο ζευγάρι μόλις καλωσόρισε το πρώτο του παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom: Το διάσημο ζευγάρι μόλις καλωσόρισε το πρώτο του παιδάκι

Έγιναν για πρώτη φορά γονείς και είναι τρισευτυχισμένοι

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα για μία γυναίκα από αυτό της μητρότητας. Δεν υπάρχει πιο γλυκιά στιγμή και πιο πλήρες συναίσθημα από αυτό που νιώθει όταν κρατάει στην αγκαλιά της αυτό το μικρό θαύμα. Κάπως έτσι λοιπόν όπως αντιλαμβάνεσαι αισθάνεται και η γλυκιά σταρ, που πριν από μερικές ώρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πριν από κάποιους μήνες πως πρόκειται να γίνουν γονείς και μόλις εχθές κράτησαν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Ο λόγος για τον Ολυμπιονίκη κολυμβητή, Ryan Lochte και την αρραβωνιαστικιά του Kayla Rae Reid, οι οποίοι εχθές έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο αθλητής ανακοίνωσε την είδηση μέσω του προσωπικού του account στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: « Ποτέ δεν είχα δει να γίνονται θαύματα. Μέχρι σήμερα το πρωί στις 05:46 όταν γεννήθηκε ο Caiden Zane Lochte. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χαρά. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»!

Όπως καταλαβαίνεις η φωτογραφία του συγκέντρωσε πλήθος like και σχολίων που τους ευχόντουσαν για το νέο μέλος της οικογένειας τους. Κι εμείς λοιπόν, να τους ευχηθούμε να τους ζήσει!